Obchod

Oživte svůj diář, zápisník nebo osobní věci s naším Mystery sáčkem plným papírových samolepek s holografickým efektem! Každý sáček obsahuje 10 náhodně vybraných samolepek s odvážnými a hravými motivy, které přidají špetku vzrušení a zábavy do vašeho denního plánování.

Specifikace:

  • Obsah: 10 náhodně vybraných papírových samolepek s holografickým efektem
  • Motiv: Lascivní a hravé designy, které přinášejí šmrnc a originalitu
  • Materiál: Papír s holografickým efektem pro jedinečný vizuální styl a jemný lesk

Design: Každý sáček obsahuje směs různých designů, které vás překvapí a potěší. Holografický efekt přidává samolepkám jedinečný lesk a dynamiku, čímž jsou ideální pro personalizaci diáře, zápisníků, kartiček a dalších papírových projektů.

Použití: Snadno se aplikují na papírové povrchy, jako jsou diářové stránky, zápisníky, plánovače nebo dekorace. Ideální pro ty, kdo mají rádi odvážné a zábavné designy a chtějí přidat osobní nádech do svých plánovacích nástrojů.

Péče: Samolepky jsou určeny pro papírové povrchy. Pro nejlepší výsledky doporučujeme aplikaci na suché, čisté povrchy a chránit je před nadměrným vlhkem a přímým slunečním světlem.

Objevte překvapení, které na vás čeká v každém Mystery sáčku, a přidejte do svého plánování kousek odvážného stylu s našimi lascivními holografickými samolepkami!

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí „Mystery sáček s lascivními holografickými samolepkami Kinky“

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *